RBO is dé outsourcingspartner op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Dat betekent dat wij uw organisatie volledig kunnen ontzorgen als het gaat om het scholen van uw mensen. Door de organisatie van uw opleidingsactiviteiten uit te besteden aan een externe partner als RBO, houdt u meer tijd over voor uw core business.  

Bespaar tijd en kosten door outsourcing

Door RBO in te schakelen, bespaart u tijd en kosten in de organisatie van scholing en bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en maximaal rendement op uw opleidingsinvestering. Wij realiseren voor onze opdrachtgevers een besparing van zeker 30%. Onze dienstverlening varieert van het inventariseren van de scholingsbehoefte in uw organisatie en het opstellen van strategische opleidingsplannen tot de inkoop en administratie van opleidingstrajecten, het beheren van (individuele) scholingsbudgetten, het verstrekken van managementinformatie en het inrichten van een online opleidingsportal.

Voor ieder opleidingsvraagstuk de juiste oplossing

Iedere organisatie is anders en daarom is maatwerk bij ons het sleutelwoord. Wij zijn flexibel inzetbaar: bij ons bepaalt u helemaal zelf welke activiteiten u zelf wilt uitvoeren en welke u volledig of gedeeltelijk wilt uitbesteden aan RBO. Onze betrokken en enthousiaste adviseurs hebben voor ieder opleidingsvraagstuk de juiste oplossing.

Wat kunnen wij voor u doen?