Met onze coachingstrajecten ondersteunen we je in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Coaching kan je bijvoorbeeld helpen als je huidige positie verandert of er andere eisen aan je gesteld worden. Of als je liever iets anders gaat doen. Samen met één van onze specialisten ga je op zoek naar de antwoorden op je coachingsvragen.

We helpen je bij het doorontwikkelen van de vaardigheden en competenties die je voor je werk nodig hebt. Ook kijken we naar je drijfveren en talenten en hoe je die het beste kunt inzetten. Coaching zorgt niet alleen voor betere prestaties, maar ook voor meer voldoening en een betere balans tussen werk en privé.

overleg bij bord met post-it

Zo verloopt het coachingstraject

Tijdens een intakegesprek bespreken we de zaken waar je tegenaan loopt en de vragen die je hebt. Ook kijken we naar wat je wilt bereiken met het traject.

Op basis van de intake maken we een persoonlijk plan, eventueel aangevuld met tests of assessments.
In de bijeenkomsten die daarna volgen, meestal een stuk of 5, kijken we naar jouw levensverhaal, je ideale baan en werken we aan een plan van aanpak voor de toekomst.

Speciaal aanbod voor 45-plussers

45-plussers kunnen nu een coachingstraject van 4 contacturen krijgen. De kosten worden vergoed door de overheid.

In de 4 contacturen komt het volgende aan bod:

  • Situatieschets en bewustwording van jouw situatie en toekomstperspectieven
  • Jouw persoonsprofiel
  • Toekomstoriëntatie
  • Waar advies te krijgen is over financiële, persoonlijke en rechtspositionele consequenties en welke mogelijkheden en voorzieningen er zijn om je plannen uit te voeren

Het eindproduct is een persoonlijk ontwikkelplan. Hier staan een aantal concrete acties in waar je mee aan de slag kunt, waarmee je op korte en lange termijn je mogelijkheden om met plezier aan het werk te blijven, kan vergroten.

Deze aanbieding loopt tot het eind van 2019. Wees er dus snel bij!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze loopbaandienstverlening? Neem dan contact met ons op. Eén van onze adviseurs helpt je graag verder.