Veel activiteiten die tot doel hebben om inzetbaarheid, kwalificaties en arbeidsmarktperspectief van werkenden en werkzoekenden te vergroten, komen in aanmerking voor subsidies en fiscale voordelen. Wij adviseren u daarom graag over de financiering van projecten en activiteiten op het gebied van scholing, werkgelegenheid en duurzame inzetbaarheid.

Europese subsidie
Subsidiekansen inventariseren

RBO volgt de subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden op de voet. Wij inventariseren voor u welke subsidies en financieringsmogelijkheden er zijn voor uw project en brengen op basis van een kosten-batenanalyse advies uit over kansrijke mogelijkheden.

Subsidie aanvragen

Als u besluit subsidie aan te vragen, dan helpen wij u graag om een goede aanvraag op te stellen. Wij weten waar u op moet letten om kans te maken op de subsidie. Ook kunnen wij de aanvraag desgewenst voor u indienen. Samen met u dragen wij zorg voor een subsidieaanvraag die aan de vereisten voldoet.

Projectleiding subsidieprojecten

Onze projectleiders hebben ervaring met uiteenlopende subsidieprojecten. Zij bewaken de voortgang van uw project, lossen tijdig knelpunten op, verzorgen de afstemming met betrokken partijen en denken met u mee over de beste invulling van de subsidiabele activiteiten. Met inzet van RBO bent u ervan verzekerd dat u de beste resultaten behaalt.

Subsidieverantwoording

Voor veel subsidieprojecten is een sluitende administratie essentieel. RBO beschikt over een afdeling met ervaren en deskundige projectmedewerkers die de administratie voor u kunnen uitvoeren of controleren. Ook de eindverantwoording van uw subsidieprojecten is bij RBO in goede handen. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan!

Wat kunnen wij voor u doen?